Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Arcon Amvic Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cofraje termoizolante din polistiren expandat Neopor
Brand
Cofraje Amvic / Marc
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Amvic este un sistem de construcţii produs în România la Bragadiru şi răspunde la cerinţele actuale de a construi: este mai puternic, mai rapid, mai eficient termic şi mai ieftin. Se compune din cofraje pierdute din neopor expandat ignifugat în care se montează armătura şi se toarnă betonul conform proiectului de structură. Aceste cofraje se utilizează la construirea pereţilor structurali şi constituie în acelaşi timp şi izolaţia peretelui. Sistemul permite totodata realizarea unui planşeu fono- şi termoizolant.

AMVIC reduce timpul şi costurile de construire fiind un sistem ce înglobează multiple avantaje constituind în acelaşi timp structura de rezistenţă, izolaţia termică şi fonică, barieră de vapori.

Finisajele se execută cu cheltuieli minime, pereţii fiind perfect drepţi si cu termosistemul implicit realizat. Sistemul de îmbinare între aceste elemente cu nut si feder este tip lego – foarte usor de montat, cu o mare productivitate. Pe langă avantajele enumerate mai sus subliniem economia la factura de energie cu cca. 50%  faţă de construcţiile în sistem clasic pentru constucţiile AMVIC de joasa energie, sau de pana la 80% pentru cele pasive.

Arhitecţii pot crea volume şi forme după dorinţă, deoarece nu există restricţii în ceea ce priveşte concepţia arhitecturală. Sistemul AMVIC este flexibil şi permite realizarea de proiecte şi cladiri după forma dorită, corespunzător oricărui tip de funcţiune.
Din Gura in Gura